Λαχανόρυζο με παντζάρι και κρουτόν φέτας από τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο!
Υλικά:
400γρ ρύχι καρολίνα
600γρ λευκό λάχανο
1 σκελίδα σκόρδο
2 πράσα
2 καρότα
2 φρέσκα κρεμμύδια
1 λευκό κρεμμύδι
1/2 ματσάκι άνηθο
1/2 ματσάκι μαϊντανό
3 βρασμένα παντζάρια
1 λεμόνι
1λ. ζωμό λαχανικών
1 φύλλο δάφνης
αλάτι
πιπέρι
Για κρουτόν φέτας:
200γρ φέτα
50ml ελαιόλαδο
1 κ.γ. πάπρικα
1 κ.γ. σκόρδο τριμμένο
100γρ φρυγανιά τριμμένη
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή της ημέρας!
Δείτε ακόμη: Πικάντικα sesame noodles με κοτόπουλο