Πατάτες σουφλέ με τυριά και θυμάρι από τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο!
Υλικά:
1 κιλό πατάτες
150γρ βούτυρι
500ml κρέμα γάλακτος 35% ΛΙΠΑΡΆ
150γρ. γραβιέρα
150γρ παρμεζάνα
100γρ μετσοβόνε
50γρ φρέσκο θυμάρι
2 σκελίδες σκόρδο
100γρ πιπεριά Φλωρίνης
150γρ μπέικον
1 κ.γ. μοσχοκάρυδο
αλάτι
πιπέρι
Δείτε το βίντεο!
Δείτε ακόμη: Σνίτσελ κοτόπουλου με baby πατάτες φούρνου από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο