Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, στη “Φωλιά των Κου-Κου”, ετοίμασε μια λαχταριστή τάρτα τριπλής σοκολάτας.
Υλικά για τη βάση της τάρτας
250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 γρ. ζάχαρη άχνη
50 γρ. κακάο σε σκόνη
1 πρέζα αλάτι
200 γρ. βούτυρο παγωμένο
1 κρόκο
1 κ.ς. νερό παγωμένο
Για την κρέμα λευκής σοκολάτας
400 γρ. κουβερτούρα λευκή
180 γρ. βούτυρο παγωμένο
120 γρ. ζάχαρη άχνη
Για τη γκανάζ σοκολάτας
400 γρ. κουβερτούρα 65%
400 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
15γρ. κόκκους καφέ